CATERING MENU – 2018 rok

Zamówienia przyjmujemy również telefonicznie, mailowo

(z powodu dużej ilości zamówień, zamówienia przyjmowane z dużym wyprzedzeniem. Dziękujemy za zrozumienie)

Katering Katering Katering Katering Katering Katering Katering Katering Katering Katering Katering Katering Katering

ZUPA

  1. Rosół z makaronem
  2. Krem pieczarkowy
  3. Krem zielony (brokuły, groszek, por)
  4. Krem marchewkowy
  5. Krem jarmużowo – brokułowy
  6. Krem dyniowy (sezonowo)

MIĘSO DO OBIADU

  1. Rolada wołowa
  2. Rolada wieprzowa
  3. Kotlet drobiowy
  4. Kotlet wieprzowy
  5. Kotlet wieprzowy z pieczarkami
  6. Kotlet drobiowy z pieczarkami
  7. De volaille serem
  8. De volaille z papryką
  9. De volaille z szynką
  10. De volaille z brokułami
  11. De volaille z suszonymi pomidorami i camembertem
  12. De volaille z zieloną pietruszką
  13. Kula drobiowa z porem i serem
  14. Kula drobiowa z boczkiem i warzywami
  15. Karczek peklowany
  16. Kotlet schabowy nadziewany śliwką
  17. Kotlet schabowy nadziewany morelą
  18. Udko z kaczki
  19. Wyluzowane udko z pieczarkami
  20. Pałeczki z kurczaka nadziewane mięsem i warzywami
  21. Pałeczki z kurczaka w cieście
  22. Pierś z kurczaka w papirusie
  23. Polędwiczki wieprzowe w sosie borowikowym
  24. Polędwiczki wieprzowe z warzywami w sosie
  25. Polędwiczki wieprzowe w sosie serowo - słonecznikowym
  26. Pierś z kurczaka w sosie śmietanowym
  27. Zawijaniec z karczku z borowikami
  28. Medaliony z kurczaka
  29. Roladki z kurczaka ze szpinakiem i fetą
  30. Roladki z kurczaka z camembertem i żurawiną
  31. Pierś indycza faszerowana
  32. Filet z kurczaka w migdałach
  33. Filet z kurczaka w płatkach kukurydzianych
  34. Zapiekaniec z karczku z boczkiem, cebulą i majonezem
  35. Zapiekaniec wieprzowy z sosem bolońskim
  36. Zapiekaniec drobiowy z ananasem
  37. Zapiekaniec drobiowy z pieczarkami
  38. Zapiekaniec drobiowy ze szpinakiem
  39. Zapiekaniec drobiowy z fasolką szparagową
  40. Skrzydełka pikantne
  41. Żeberka w kapuście
  42. Żeberka na słodko – kwaśno
  43. Żeberka pieczone
  44. Golonko gotowane
  45. Golonko pieczone
  46. Szaszłyki drobiowe
  47. Szaszłyki drobiowe ze śliwką i morelą suszoną
  48. Szaszłyki wieprzowe
  49. Bitki z karczku
  50. Karczek w sosie cebulowym
  51. Policzki wołowe
  52. Ozorki w sosie chrzanowym
  53. Pierś z kaczki w sosie ziołowym
  54. Kurczak w sosie curry

POLECAMY NOWOŚCI

  1. Zawijaniec schabowy z porem
  2. Polędwiczka wieprzowa jabłkowo - miodowa
  3. Rolada z mięsa mielonego z farszem jajecznym
  4. Roladki z kurczaka z pieczoną papryką
  5. Roladki z kurczaka z szynką i groszkiem
  6. Pieczeń z cukinią i szpinakiem
  7. Ziołowe ślimaki drobiowe w panierce

SURÓWKI i SAŁATKI

  1. Kalafiorowa z koperkiem (sezonowo)
  2. Marchewka z porem
  3. Kapusta czerwona
  4. Buraczki z papryką
  5. Kapusta biała z marchewką
  6. Surówka z białą rzepą
  7. Marchewka z ananasem i czosnkiem
  8. Warzywa na parze
  9. Seler z rodzynkami
  10. Kapusta pekińska
  11. Surówka z czerwonej kapusty
  12. Kapusta zasmażana
  13. Sałatka grecka
  14. Mix sałat z grzankami i fetą
  15. Mix sałat, camembert, żurawina
  16. Sałata lodowa, ser blu, winogrona, orzechy
  17. Rucola, roszponka, awokado, ogórek
  18. Brokuł, pomidory, pestki dyni

DODATKI

  1. Kluski białe
  2. Kluski ciemne
  3. Frytki
  4. Ziemniaki z koperkiem
  5. Dufinki – kluski opiekane
  6. Ćwiartki ziemniaczane
  7. Ziemniaczki z boczkiem i ogórkiem
  8. Skubańce

PIEROGI

  1. Pierogi z mięsem
  2. Pierogi ruskie
  3. Pierogi ze szpinakiem
  4. Pierogi z kapustą i grzybami

Porcja 8 sztuk, cena 10 zł.

KARTACZE Z MIĘSEM

Porcja 3 sztuki, cena 10 zł

POLECAMY RÓWNIEŻ:

  1. Bogracz – 12 zł porcja
  2. Barszcz z krokietem – 10 zł porcja
  3. Strogonow wołowy – 12 zł porcja
  4. Strogonow drobiowy – 10 zł porcja
  5. Gulasz wieprzowy na winie – 10 zł porcja
  6. Flaczki – 10 zł
  7. Żurek – 7 zł porcja

Cena zupy – 5 zł/osobę.
Cena drugiego dania - 35 zł/osobę. Cena zawiera 2 kawałki mięsa/osobę, surówki oraz dodatki.
Odbiór osobisty.
Menu oraz cennik obowiązuje na rok 2018.
Zamówienia przyjmujemy również telefonicznie, mailowo.