CATERING MENU – 2018 rok

Zamówienia przyjmujemy również telefonicznie, mailowo

Potrawa Potrawa Potrawa Potrawa

ZUPA

  1. Rosół z makaronem
  2. Krem pieczarkowy
  3. Krem zielony (brokuły, groszek, por)
  4. Krem marchewkowy
  5. Krem jarmużowo – brokułowy
  6. Krem dyniowy (sezonowo)

MIĘSO DO OBIADU

  1. Rolada wołowa
  2. Rolada wieprzowa
  3. Kotlet drobiowy
  4. Kotlet wieprzowy
  5. Kotlet wieprzowy z pieczarkami
  6. Kotlet drobiowy z pieczarkami
  7. De volaille z masłem i serem
  8. De volaille z masłem, papryka i serem
  9. De volaille z masłem, szynka i serem
  10. De volaille z masłem, brokułami i serem
  11. De volaille z masłem, suszonymi pomidorami i camembertem
  12. De volaille z zieloną pietruszką
  13. Kula drobiowa z porem i serem
  14. Kula drobiowa z boczkiem i warzywami
  15. Karczek peklowany
  16. Karczek nadziewany słoniną
  17. Kotlet schabowy nadziewany śliwką
  18. Kotlet schabowy nadziewany morelą
  19. Udko z kaczki
  20. Wyluzowane udko z pieczarkami
  21. Pałeczki z kurczaka nadziewane mięsem i warzywami
  22. Pałeczki z kurczaka w cieście
  23. Pierś z kurczaka w papirusie
  24. Polędwiczki wieprzowe w sosie borowikowym
  25. Polędwiczki wieprzowe z warzywami w sosie
  26. Polędwiczki wieprzowe w sosie serowo - słonecznikowym
  27. Pierś z kurczaka w sosie śmietanowym
  28. Zawijaniec z karczku z borowikami
  29. Medaliony z kurczaka
  30. Roladki z kurczaka ze szpinakiem i fetą
  31. Roladki z kurczaka z camembertem i żurawiną
  32. Pierś indycza faszerowana
  33. Filet z kurczaka w migdałach
  34. Filet z kurczaka w płatkach kukurydzianych
  35. Zapiekaniec z karczku z boczkiem, cebulą i majonezem
  36. Zapiekaniec wieprzowy z sosem bolońskim
  37. Zapiekaniec drobiowy z ananasem
  38. Zapiekaniec drobiowy z pieczarkami
  39. Zapiekaniec drobiowy ze szpinakiem
  40. Zapiekaniec drobiowy z fasolką szparagową
  41. Skrzydełka pikantne
  42. Żeberka w kapuście
  43. Żeberka na słodko – kwaśno
  44. Żeberka pieczone
  45. Golonko gotowane
  46. Golonko pieczone
  47. Szaszłyki drobiowe
  48. Szaszłyki drobiowe ze śliwką i morelą suszoną
  49. Szaszłyki wieprzowe
  50. Bitki z karczku
  51. Karczek w sosie cebulowym
  52. Policzki wołowe
  53. Ozorki w sosie chrzanowym
  54. Pierś z kaczki w sosie ziołowym
  55. Kurczak w sosie curry

SURÓWKI i SAŁATKI

  1. Kalafiorowa z koperkiem
  2. Marchewka z porem
  3. Kapusta czerwona
  4. Buraczki z papryką
  5. Kapusta biała z marchewką
  6. Surówka z białą rzepą
  7. Marchewka z ananasem i czosnkiem
  8. Warzywa na parze
  9. Seler z rodzynkami
  10. Kapusta pekińska
  11. Surówka z czerwonej kapusty
  12. Kapusta zasmażana
  13. Surówka z czerwonej kapusty
  14. Sałatka grecka
  15. Mix sałat z grzankami i fetą
  16. Mix sałat, camembert, żurawina
  17. Sałata lodowa, ser blu, winogrona, orzechy
  18. Rucola, roszponka, awokado, ogórek
  19. Brokuł, pomidory, pestki dyni

DODATKI

  1. Kluski białe
  2. Kluski ciemne
  3. Frytki
  4. Ziemniaki z koperkiem
  5. Dufinki – kluski opiekane
  6. Ćwiartki ziemniaczane
  7. Ziemniaczki z boczkiem i ogórkiem
  8. Skubańce

PIEROGI

  1. Pierogi z mięsem
  2. Pierogi ruskie
  3. Pierogi ze szpinakiem
  4. Pierogi z kapustą i grzybami

Porcja 8 sztuk, cena 10 zł.

KARTACZE Z MIĘSEM

  1. Porcja 3 sztuki, cena 10 zł

POLECAMY RÓWNIEŻ:

  1. Bogracz – 12 zł porcja
  2. Barszcz z krokietem – 10 zł porcja
  3. Strogonof wołowy – 12 zł porcja
  4. Strogonof drobiowy – 10 zł porcja
  5. Gulasz wieprzowy na winie – 10 zł porcja
  6. Flaczki – 10 zł
  7. Żurek – 7 zł porcja


  1. Cena zupy – 5 zł/osobę.
  2. Cena drugiego dania - 35 zł/osobę – cena zawiera 2 kawałki mięsa/osobę, surówki oraz dodatki.
  3. Odbiór osobisty.